Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Φεστιβάλ Δωδώνης: Πέντε χρόνια μετά…

Εικόνα του άρθρου Φεστιβάλ Δωδώνης: Πέντε χρόνια μετά…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/07/2021, 21:15
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

To 5o Φεστιβάλ Δωδώνης ξεκινά αύριο 28 Ιουλίου, και οι διοργανωτές εκτιμούν ότι, μετά από τέσσερα χρόνια, το Φεστιβάλ έχει δημιουργήσει «ένα πολιτιστικό brand name που έχει κερδίσει τη θέση του μεταξύ των πιο αξιόλογων φεστιβάλ του καλοκαιριού». Αυτή είναι η εκτίμηση που κατέθεσε ο δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, έχοντας στο πλευρό του τον αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Δωδώνης Κων. Παππά και τον καλλιτεχνικό υπεύθυνο του Φεστιβάλ, τον γνωστό μουσικό και συνθέτη Θεόδωρο Λεμπέση.

Κι όλα αυτά, όπως πρόσθεσε, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Δωδώνης είναι ένας μικρός Δήμος για τον «οποίο η προετοιμασία ενός εγχειρήματος τόσο υψηλού επιπέδου, ενέχει ελλείψεις, ενδεχομένως και λάθη αλλά φυσικά πάρα πολύ προσωπική δουλειά από πολύ λίγους ανθρώπους».

Για πρώτη φορά, φέτος, το Φεστιβάλ Δωδώνης είναι συμπαραγωγός σε μια θεατρική παράσταση, σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και την εταιρία Anima, μια παράσταση που σκηνοθετεί η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη, η οποία ήταν παρούσα στη συνέντευξη Τύπου.

Πρόκειται για το θεατρικό έργο «Μία χώρα δύο αιώνες μετά» του Ανδρέα Φλουράκη, που ανεβαίνει αύριο στις 21:00, στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης.

Διαβάστε: «Μια χώρα δυο αιώνες μετά» στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3