Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευχαριστίες και ικανοποίηση

Εικόνα του άρθρου Ευχαριστίες και ικανοποίηση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/07/2019, 11:21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το 27ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης πέρασε στην ιστορία, με την τελετή λήξης χτες Δευτέρα και την ικανοποίηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για τις επιδόσεις, αλλά και τη διοργάνωση.

Ταυτόχρονα, το πρωτάθλημα έγινε η πρώτη και μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που έχουν φιλοξενήσει τα Γιάννενα, στα πρόσφατα χρόνια.

«Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση της Εθνικής ομάδας σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών. Τα 12 μετάλλια (3 ασημένια, 4 χρυσά και 5 χάλκινα) που κατακτήσαμε στην πισίνα και τα 2 στο Open Water, είναι μια τεράστια συγκομιδή, παραπάνω κι από τις προβλέψεις μας» τόνισε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, ταμίας της ΚΟΕ και πρόεδρος της Επιτροπής Αθλημάτων της CMAS Ηλίας Ξιάρχος.

Ευχαρίστησε το δήμαρχο Ιωαννίνων «που ήταν στο πλευρό μας», καθώς και τους ανθρώπους του ΠΕΑΚΙ, «οι οποίοι βοήθησαν ώστε να έχουμε μια τέλεια διοργάνωση. Και ήδη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (CMAS) μας ρωτούν πότε θέλουμε να οργανώσουμε στην Ελλάδα το επόμενο Παγκόσμιο ή Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην «ανοιχτή» μέρα και τα αγωνίσματα open water που έγιναν στην Παμβώτιδα, η Αναστασία Πολίτου πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα 6.000 μ.. Το μετάλλιο ήταν το 13ο μετάλλιο για την Ελλάδα (3 χρυσά, 5 ασημένια, 5 χάλκινα) στους αγώνες.

Το πρωί, η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ2.000 πήρε την 4η θέση. Την ομάδα αποτελούσαν οι Μάριος Αρμουτσής, Αναστασία Πολίτου, Ευδοξία Θωμάκου, Σταύρος Κουρλάκης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3