Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ετοιμαστείτε για Zagori Mountain Running

Εικόνα του άρθρου Ετοιμαστείτε για Zagori Mountain Running
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/02/2019, 18:49
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για το 9ο Zagori Mountain Running από 19 έως 21 Ιουλίου, στο Ζαγόρι, ετοιμάζονται η οργανωτική ομάδα και η διοργανώτρια εταιρία «My Adventure».

Οι εγγραφές για τους τέσσερις αγώνες ανοίγουν τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στις 20:00. Αναλυτικές πληροφορίες για την όλη διαδικασία, θα αναρτηθούν τις προσεχείς μέρες στο επίσημο site της διοργάνωσης www.zagorirace.gr.  «Με 4 αγώνες υψηλών προδιαγραφών και διαφορετικών αγωνιστικών απαιτήσεων TeRA 80km, Marathon+ 44km, Half Marathon 21km, Entry Race 10km, και τον παιδικό αγώνα ‘Zagoraki Race’, το Zagori Mountain Running έχει καταξιωθεί ως η κορυφαία διοργάνωση του ελληνικού ορεινού δρομικού κινήματος, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο περισσότερους από 2.000 αθλητές και πάνω από 12.000 επισκέπτες, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν τόπο μοναδικής ομορφιάς…» αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών. Οι διαδρομές του Τ.E.RA. 80Km και του Marathon +44km έχουν επίσημα αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί  σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ορεινού Τρεξίματος (International TrailRunning Association/ITRA).

Ο αριθμός Ελλήνων συμμετεχόντων στους δύο μεγάλους αγώνες καθορίζεται για τον TeRA 80km: 200 αθλητές και Marathon+ 44km: 250 αθλητές.

«Η διοργάνωση γι’ ακόμη μία χρονιά, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, στοχεύει στην ανάδειξη της ανάγκης προστασίας της φύσης ενώ συντηρώντας τα μονοπάτια συνολικού μήκους 155km, συμβάλλει στην περαιτέρω οικοτουριστική και πολιτισμική ανάδειξη του Ζαγορίου» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back