Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έρχεται το τουρνουά βετεράνων πινγκ πονγκ

Εικόνα του άρθρου Έρχεται το τουρνουά βετεράνων πινγκ πονγκ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/04/2019, 10:33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο  κλειστό γυμναστήριο της Μεταμόρφωσης του Δήμου Ζίτσας το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου θα γίνει  το 4ο τουρνουά Βορείου Ελλάδος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Βετεράνων και Ανεξάρτητων αθλητών στο ατομικό και διπλό αγώνισμα, που διοργανώνει ο Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων σε συνεργασία  με το Δήμο Ζίτσας , τον Π.Ο.Φ.Επ.Α και την Ε.Φ.Ο.Επ.Α , όπου προβλέπεται πληθώρα συμμετοχών. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.frttioan.blogspot.gr

Στο μεταξύ, την Κυριακή 14 Απριλίου στην αίθουσα προπονήσεων του τοπικού συλλόγου στο ΚΕΠΑΒΙ συγκεντρώθηκαν για την προτελευταία αγωνιστική οι ομάδες της Κέρκυρας, Λευκάδας, Πρέβεζας, Φλώρινας, Κοζάνης και Ιωαννίνων. Από τους αγώνες, με προβάδισμα για τη 1η θέση βγήκε η ομάδα της Φλώρινας  και η τελευταία αγωνιστική (4/5/19), στη Κόνιτσα με τον επαναληπτικό αγώνα  μεταξύ Φλώρινας και Κέρκυρας θα αναδείξει τη πρωταθλήτρια ομάδα 2018-19. 

Η ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίστηκε με τους Κώστα Χρήστου, Παντελή Χαρακλιά  και Θεολόγο Καπετανίδη , πέτυχε 1 νίκη με Λευκάδα (5-3) , 1 νίκη με Πρέβεζα (5-0) και 1 ήττα με Κέρκυρα (2-5) και βρίσκεται στη 3η θέση, πίσω από τις ομάδες της Φλώρινας και Κέρκυρας.  

 



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back