ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχεται κέντρο διαχείρισης ιδιωτικού χρέους στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Έρχεται κέντρο διαχείρισης ιδιωτικού χρέους στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/10/2019, 10:43
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την πρόσληψη 76 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Με τις ίδιες διαδικασίες, η Ε.Γ.Δ.Ι.Χ. προγραμματίζει να στελεχώσει 14  ακόμα Κέντρα σε Αλεξανδρούπολη, Αχαρνές, Βέροια, Γλυφάδα,  Κορδελιό-Εύοσμο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Καβάλα, Καλαμάτα,  Κόρινθο, Περιστέρι, Ρόδο, Χαλκίδα

Ενστάσεις υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ, σύμφωνα με την προθεσμία και τη διαδικασία που ορίζεται στο 4ο Κεφάλαιο της ανωτέρω Ανακοίνωσης.

Οι 76 θέσεις αφορούν ειδικότητες ΠΕ Νομικών και Οικονομολόγων με πλήρη απασχόληση για διάρκεια 12 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης.

Το προσωπικό προσλαμβάνεται με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που επισκέπτονται τα Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) και θα στελεχώσει 16 Κέντρα που εδρεύουν σε δήμους της επικράτειας.

Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και έχουν επίσης τοιχοκολληθεί στα αντίστοιχα 16 Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ).

Πηγή: ΑΠΕ


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back