ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εργατικό Κέντρο και ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων στηρίζουν αγρότες

Εικόνα του άρθρου Εργατικό Κέντρο και ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων στηρίζουν αγρότες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/01/2024, 09:14
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με ανακοινώσεις τους, το Εργατικό Κέντρο και η ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων στηρίζουν τις σημερινές (26/1) κινητοποιήσεις των αγροτών στα Γιάννενα, το μεσημέρι στον ΟΠΕΚΕΠΕ και το απόγευμα στην Περιφέρεια Ηπείρου.

«Ο συντονισμένος αγώνας στα μπλόκα των αγροτών σε όλη τη χώρα και στην περιοχή μας με τα συλλογικά τους όργανα, ήδη τρομάζει την κυβέρνηση και την οδηγεί στην συκοφαντία και την καταστολή. Καταστολή και χθες με ΜΑΤ και χημικά στους αγρότες της Καρδίτσας στον Ε65 και την προηγούμενη εβδομάδα στην Περιφέρεια Ηπείρου, και κάθε χρόνο διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις» αναφέρει το ΕΚΙ.

Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει την απογευματινή κινητοποίηση, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τα χρόνια προβλήματα όπως το κόστος παραγωγής, οι χαμηλές τιμές διάθεσης των παραγόμενων προϊόντων σε συνδυασμό με τα προβλήματα τα οποία προέκυψαν από την εφαρμογή της Νέας ΚΑΠ καθώς και την δυσλειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε αφανισμό τους αγροτοκτηνοτρόφους με ό,τι αυτό συνεπάγεται, τόσο για την τοπική αλλά και εθνική οικονομία».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back