Λυκ πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το Επιμελητήριο πάει στη ΔΕΘ

Εικόνα του άρθρου Το Επιμελητήριο πάει στη ΔΕΘ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/07/2020, 14:49
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων συμμετέχει με περίπτερο στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και προσκαλεί τις επιχειρήσεις-μέλη του να συμμετέχουν, στις 5-13 Σεπτεμβρίου 2020.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία διοργανώνεται από το 1926, θεωρείται η «μητέρα» των εκθέσεων στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο εκθεσιακό και εμπορικό γεγονός της χώρας και των Βαλκανίων με Β2Β, Β2C και B2G (business to government) οργανωτικά χαρακτηριστικά. Με άξονα την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, η ΔΕΘ προάγει την ελληνική οικονομία και αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την προβολή και την επίτευξη εμπορικών συνεργασιών, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ταυτόχρονα, δημιουργεί φυτώρια ανάπτυξης νέων κλαδικών εκθέσεων και άλλων γεγονότων με διεθνή προσανατολισμό.

Το Επιμελητήριο πέραν της παρουσίας του θα διαθέσει χώρο περιπτέρου, δωρεάν στις επιχειρήσεις-μέλη του που θα συμμετάσχουν.

Τυπικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι:

  • Η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2020.
  • Καταβολή εγγύησης συμμετοχής στην έκθεση εκατό ευρώ (100€), η οποία θα επιστραφεί κατόπιν της συμμετοχής της επιχείρησης.
  • Παρουσία εκπροσώπου της επιχείρησης-μέλους στο περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων καλεί τις επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν συμμετοχή ως 29 Ιουλίου το αργότερο, το ενδιαφέρον της συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη σχετική αίτηση συμμετοχής στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ / Enterprise Europe Network – Hellas, κα ΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ (Δ/νση : Πουτέτση 14, ΤΚ-45333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Τηλ.: 26510.76589, Φαξ: 26510.25179, e-mail: enterprise-europe@cci-ioannina.gr , Ιστοσελίδα: www.cci-ioannina.gr )

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3