ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Επίθεση στα Σεισμόπληκτα: Αναβολή πήραν οι συλληφθέντες

Εικόνα του άρθρου Επίθεση στα Σεισμόπληκτα: Αναβολή πήραν οι συλληφθέντες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/04/2023, 15:32
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στο δικαστήριο για να απολογηθούν, οδηγήθηκαν συλληφθέντες του αιματηρού επεισοδίου της Παρασκευής, 7/4/23, στα Σεισμόπληκτα.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Ιωαννίνων ήταν και πάλι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι φίλαθλοι του ΠΑΣ έκαναν πορεία που κατέληξε στο δικαστικό, ζητώντας την τιμωρία των δραστών.

Στο μεταξύ, την υπεράσπιση τεσσάρων συλληφθέντων ανέλαβε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. Ο κ. Κούγιας, σε δηλώσεις του, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι συλληφθέντες έχουν γονείς που «έχουν καλή σχέση με τη θρησκεία», κάνοντας μια από τις γνωστές του επικλήσεις στα συντηρητικότερα κοινωνικά αντανακλαστικά.

Οι συλληφθέντες πήραν αναβολή για αύριο, 12 Απριλίου.

Στο μεταξύ, ο 30χρονος βαριά τραυματίας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και η κατάστασή του είναι καλύτερη. Προοδευτικά σήμερα, οι γιατροί θα τον «ξυπνήσουν». Ανησυχία υπάρχει για ένα από τα τραύματά του στο κεφάλι και τις μετέπειτα πιθανές επιπτώσεις.

 Για το περιστατικό έχει βγάλει ανακοίνωση ο ΠΑΣ Γιάννινα, η ΚΝΕ Ιωαννίνων, το ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, η ν. ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων, ο ΠΑΣ WBC και ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back