Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένωση Καλλιτεχνών Ηπείρου με προσδοκίες

Εικόνα του άρθρου Ένωση Καλλιτεχνών Ηπείρου με προσδοκίες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/09/2020, 22:51
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνέλευση πραγματοποιεί το νεοσύστατο σωματείο «Ένωση Καλλιτεχνών Ηπείρου» την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στις 18:00, στο εργαστήρι της «Θεατρικής Συμπαιγνίας» (Ζυγομάλλη 24), στα Γιάννενα.  

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ένωση Καλλιτεχνών Ηπείρου προσδοκά να συμβάλει στην καλλιέργεια και ανάπτυξη όλων των τεχνών στην περιοχή της Ηπείρου με την ανάδειξη και η προβολή των ιδιαίτερων πολιτιστικών και πολιτισμικών χαρακτηριστικών της Ηπείρου, με την ενίσχυση του νέου δυναμικού και την υποστήριξη όλων των τεχνών και με τη δημιουργία Ταμείου Αρωγής προς τους όσους καλλιτέχνες έχουν άμεση ανάγκη λόγω των δυσχερών οικονομικών συνθηκών, όπως έχουν διαμορφωθεί μετά την πανδημική κρίση.

«Η ανάγκη ενός κοινού σημείου αναφοράς για όλους τους καλλιτέχνες προκύπτει από την δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο κόσμος της τέχνης τους τελευταίους μήνες, μια κατάσταση που φαίνεται να δυσκολεύει» αναφέρεται. .

Στη συνέλευση της Κυριακής θα καθοριστεί η ημερομηνία εκλογών, θα υποβληθούν υποψηφιότητες για την πενταμελή διοίκηση του σωματείου και θα γίνουν νέες εγγραφές μελών στην Ένωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back