Ένωση Γονέων Ιωαννίνων: «Όλα τα παιδιά να ζουν ειρηνικά στον τόπο τους»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/10/2023, 12:19

Η Ένωση Γονέων ν. Ιωαννίνων με ανακοίνωσή της, καταδικάζει τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στη Γάζα και καταγγέλλει την κυβέρνηση του Ισραήλ, αλλά και «την υποκρισία των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ πίσω από την οποία επιχειρείται να κρυφτεί η αιτία για τη σημερινή κατάσταση. Την προσπάθεια όλων τους, μηδέ εξαιρουμένης της ελληνικής κυβέρνησης, για την  εξίσωση του θύματος με τον θύτη».

Η Ένωση ζητάει «όλου του κόσμου τα παιδιά και οι λαοί να ζουν ειρηνικά στον τόπο τους» και συμπαρίσταται στον παλαιστινιακό λαό. «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε αυτόν πόλεμο, ο λαός του Ισραήλ έχει γίνει ο ίδιος θύμα και όμηρος  των επεκτατικών βλέψεων του ίδιου του κράτους του» συμπληρώνει και αναφέρει:

«Όσοι πιστεύουν πραγματικά στην ειρήνη, όσοι πιστεύουν ότι πρέπει να σταματήσει ο φόρος αίματος που πληρώνουν δεκαετίες τώρα οι λαοί της Παλαιστίνης και του Ισραήλ, δεν μπορεί παρά να δυναμώσουν τον αγώνα για να τερματιστεί η Ισραηλινή κατοχή και να δημιουργηθεί ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back