Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ενότητα Πολιτών: «Άκομψη η παρέμβαση Βορίδη»

Εικόνα του άρθρου Ενότητα Πολιτών: «Άκομψη η παρέμβαση Βορίδη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/01/2023, 15:42
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα καταδικάζει «με τον πιο απερίφραστο τρόπο» τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη από τα Γιάννενα, ο οποίος πρακτικά προειδοποίησε ότι δεν θα εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ, αν οι ΟΤΑ δεν είναι… «καλά παιδιά».

Ο όχι γνωστός για τη φανατική του προσήλωση στις δημοκρατικές διαδικασίες υπουργός, θεώρησε φυσιολογική μια «νουθεσία» σε αυστηρό ύφος, πέραν της εφαρμογής της απόφασης του ΣτΕ, που ανέτρεψε την αντιδημοκρατική και πρωτάκουστη και αντιπροσωπευτική δημοκρατία, «κοπτάτσια Θεοδωρικάκου».

Η Ενότητα Πολιτών αναφέρει ότι «οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης έχουν επίγνωση των ευθυνών τους και σε καμία περίπτωση δεν θα προβούν σε ενέργειες οι οποίες θα βλάψουν τον τόπο τους. Το μόνο που απαιτούν είναι ο σεβασμός στις αποφάσεις θεσμικών οργάνων της δημοκρατίας, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση  το Συμβούλιο της Επικρατείας».

Καταλήγει τονίζοντας ότι «η παρέμβασή του κ. Βορίδη ήταν τουλάχιστον άκομψη, αν όχι αντιδημοκρατική, και είμαστε σίγουροι ότι ακόμα και όσοι ιδεολογικά πρόσκεινται στο χώρο της Ν.Δ. αλλά έχουν βαθιά δημοκρατικά αισθήματα καταδικάζουν, τέτοιου είδους δηλώσεις».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back