Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα παγκόσμιο τουρνουά στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Ένα παγκόσμιο τουρνουά στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/07/2018, 11:05
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του τένις γίνεται αυτές τις μέρες στα Γιάννενα, στο Γιαννιώτικο Σαλόνι, με οικοδεσπότη τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων. Το 3ο ITF CUP JUNIORS  έχει συγκεντρώσει δεκάδες αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και άλλες χώρες.

Χτες Τρίτη, ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης, ο αντιδήμαρχος  Νίκος Γκόλας, μαζί με τον πρόεδρο του Ομίλου Κώστα Ευθυμίου και την αντιπρόεδρο Χρύσα Στεφοπούλου, μίλησαν για τη διοργάνωση.

Ο κ. Γοργόλης συγχάρηκε τη διοίκηση για την αναβάθμιση του αγώνα και ο κ. Μπέγκας καλωσόρισε τις αποστολές των αθλητών στα Γιάννενα, αποκαλώντας τον ΟΑΙ «φύλακα άγγελο» του πάρκου Πυρσινέλλα μέχρι να περάσει αυτό στον Δήμο.

Ο κ. Γκόλας δήλωσε ικανοποιημένος λέγοντας ότι «είναι σημαντικά τα οφέλη τόσο για το άθλημα όσο και για την πόλη την οποία επισκέπτονται δεκάδες αθλητές με τους συνοδούς τους».

Τέλος, οι αθλητές του ομίλου Ανδρέας Τζέλης και Αλέξανδρος Ρουμπής μίλησαν για τη σημασία του αγώνα και το υψηλό του επίπεδο. Οι αγώνες ξεκινούν στις 9 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 9 το βράδυ ενώ οι απονομές στους νικητές θα γίνουν την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί.  






ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back