Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένα μηχάνημα στην Κακαβιά που δεν λειτουργεί…

Εικόνα του άρθρου Ένα μηχάνημα στην Κακαβιά που δεν λειτουργεί…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/11/2020, 13:29
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το ζήτημα της υγειονομικής θωράκισης του συνοριακού σταθμού Κακαβιάς θέτει η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» με επικεφαλής τον Σπ. Ριζόπουλο.

Ο κ. Ριζόπουλος κατηγορεί την περιφερειακή αρχή για «δημιουργία εντυπώσεων», με αφορμή τη μη λειτουργία του μηχανήματος θερμομέτρησης και απολύμανσης που τοποθέτησε η Περιφέρεια Ηπείρου στον συνοριακό σταθμό, όπως καταγγέλλει.

«Προχωρώντας βεβιασμένα στην τοποθέτηση του μηχανήματος θερμομέτρησης και απολύμανσης, δεν σκέφτηκε ότι δεν είναι όλα ασφαλτόστρωση» αναφέρει η παράταξη με σαφείς αιχμές για την πολιτική της οδοποιίας που ακολουθεί η περιφερειακή αρχή.

Όπως επισημαίνει, το μηχάνημα τοποθετήθηκε χωρίς να ληφθεί υπόψη ότι απαιτείται προσωπικό, όπως και ειδικός χώρος για την απομόνωση των κρουσμάτων αλλά και συντήρηση όταν το απολυμαντικό υγρό θα τελείωνε.

«Μοιραία λοιπόν ήρθε η στιγμή που άρχισαν να περνούν από το μηχάνημα φορείς του ιού οι οποίοι συνοδεύονταν από ανάλογα ηχητικά σήματα, χωρίς όμως αποδέκτες. Το εντυπωσιακό και φαντασμαγορικό σκηνικό συμπλήρωναν ψεκασμοί απολυμαντικού υγρού σε άσχετο χρόνο και χωρίς λόγο» αναφέρει.

Η παράταξη αναρωτιέται πώς αγοράστηκε ένα μηχάνημα, χωρίς να υπάρξουν οι απαραίτητες προβλέψεις για τη σωστή λειτουργία του.

«Ερωτήματα που χρειάζονται άμεσα απάντηση για να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια κρούσματα ανευθυνότητας γιατί ο ιός κάποια στιγμή θα φύγει, η ανευθυνότητα όμως θα μείνει να γελοιοποιεί και να δυσφημίζει την Περιφέρεια, αλλά και να εκθέτει σε μέγιστο κίνδυνο την υγεία και την οικονομία των πολιτών της» καταλήγουν οι «Ορίζοντες Ηπείρου».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back