Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Έκκληση περιφερειάρχη για μια πινακίδα

Εικόνα του άρθρου Έκκληση περιφερειάρχη για μια πινακίδα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/08/2017, 22:03
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Ιόνια οδός παραδίδεται ολόκληρη αύριο και ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης έρχεται να υπενθυμίσει το αίτημα των τοπικών φορέων για έξοδο όσων κινούνται προς Γιάννενα στον κόμβο του Αβγού.

Σε ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια Ηπείρου αναφέρει εκ νέου ότι θα υπάρξει υπερφόρτωση στον κόμβο της Εγνατίας οδού, όπου θα καταλήγουν και όσοι θα έρχονται από την Ιόνια. Γι’ αυτήν υπάρχουν δύο λύσεις: ή η έξοδος στο Αβγό ή η συνέχιση της Ιόνιας οδού εντός τουλάχιστον του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων. Η περιφερειακή αρχή επισημαίνει δε ότι ο κ. Καχριμάνης είχε θέσει τον προβληματισμό με την υπερφόρτωση του κόμβου της Εγνατίας στον υπουργό και στον γενικό γραμματέα Υποδομών, οι οποίοι, όπως σημειώνεται, είχαν δείξει κατανόηση χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν δοθεί οι σχετικές οδηγίες.

«Απευθύνουμε δημόσια έκκληση, ώστε έστω και την τελευταία στιγμή, να επικρατήσει η κοινή λογική και να μη μετατραπεί σε μαρτύριο η έξοδος των χιλιάδων οχημάτων προς Ιωάννινα-Αλβανία στον κόμβο της Εγνατίας οδού με την εθνική οδό Ιωαννίνων-Αθηνών» καταλήγει η ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back