Εκδήλωση του ΚΚΕ στο Άλσος

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/06/2021, 13:48

Οι τομεακές οργανώσεις Ιωαννίνων ΚΚΕ και ΚΝΕ διοργανώνουν σύσκεψη-συζήτηση  Άλσος, το Σάββατο 5 Ιουνίου, και ώρα 19:00, με ομιλήτρια την Όλυ Τσουμάνη, μέλος της επιτροπής περιοχής  Ηπείρου- Κέρκυρας – Λευκάδας, δημοτική σύμβουλος Ιωαννίνων.

 «Είναι συνειδητή πολιτική η εγκατάλειψη δημόσιων, ελεύθερων χώρων, πανελλαδικά και στην πόλη μας. Όλες οι κυβερνήσεις και τοπικές αρχές θεωρούν πολυτέλεια αυτό το λαϊκό δικαίωμα. Επιπλέον η εγκατάλειψη είναι το πρόσφορο έδαφος για ιδιώτες και επιχειρηματίες που παρουσιάζονται ως «μάνα εξ ουρανού» (π.χ. Γιαννιώτικο Σαλόνι). Στην επιχειρηματική δράση παραδίδεται πανελλαδικά το περιβάλλον, σε βάρος των λαϊκών αναγκών (π.χ. παραλίες, δάση κ.λπ.)» αναφέρει το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του.

Κατηγορεί επίσης τη δημοτική αρχή ότι στηρίζει την κυβερνητική πολιτική και προσθέτει ότι «έχει την κύρια ευθύνη να εξασφαλίσει να αναβαθμιστούν οι υπάρχοντες ελεύθεροι χώροι όπως το Άλσος. Να δημιουργηθούν νέοι, αποκλειστικά δημόσιοι και δωρεάν χώροι άθλησης, ψυχαγωγίας και πολιτισμού, που θα λειτουργούν χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Να αναπτυχθούν αντίστοιχα δωρεάν προγράμματα και  σύγχρονες υποδομές».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back