ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εκδήλωση: «Ψηφίζουμε για πρώτη φορά…»

Εικόνα του άρθρου Εκδήλωση: «Ψηφίζουμε για πρώτη φορά…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/05/2019, 14:18
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ψηφίζουμε για πρώτη φορά, ψηφίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον» διοργανώνει το  Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης-Europe Direct Ηπείρου (www.edic.gr) και το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο Βελλάς Ιωαννίνων –το μοναδικό σχολείο πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην περιφέρεια της Ηπείρου– την Τρίτη 14 Μαΐου, στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αρχ. Σπυρίδωνος» της πρώην Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας. Χαιρετισμούς θα κάνουν ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Ηπείρου Κώστας Καμπουράκης, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων Μιχάλης Ράπτης και  η διευθύντρια του Εκκλησιαστικού Λυκείου Βελλάς Ελένη Καλύβα.

Τοποθετήσεις θα γίνουν από μαθητές του Λυκείου Βελλάς, από τον πρώην επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα Λεωνίδα Αντωνακόπουλο και από τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ιωαννιτών Χρήστο Πάνο.

Παράλληλα, θα προβληθούν δύο βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους της εκστρατείας της Ε.Ε. #EUandME, που αφορούν τους νέους Ευρωπαίους (συνολική διάρκεια 17’:40’’). Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο επικεφαλής του Europe Direct Ηπείρου Δημήτρης Γκόλας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back