Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εκδηλώσεις στο Ματσούκι

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/08/2016, 13:52
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ματσουκίου Ιωαννίνων «Η Βύλιζα» σε συνεργασία με τον φωτογράφο Λευτέρη Μακρή διοργανώνει στον παραδοσιακό νερόμυλο έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από το Ματσούκι αλλά και από την ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 20 Ιουλίου έως και τις 30 Οκτωβρίου. 

Επίσης στις 12 Αυγούστου θα διεξαχθεί και φέτος στον περιβάλλοντα χώρο του πέτρινου νερόμυλου το βραδινό river party. Ακόμα, στις 13 Αυγούστου διοργανώνεται η εκδήλωση «Στα χνάρια της παράδοσης» που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του Ματσουκίου και ώρα 21:00. 

Πρόκειται για την 3η κατά σειρά συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων από διάφορες περιοχές της Ελλάδος που θα λάβει χώρα στο Ματσούκι και θα συμμετάσχουν σ’ αυτή ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Ιωαννίνων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά Ιωαννίνων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Κορίνθου «Ο Απόλλων», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυρίνης Καρδίτσας, ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βατερού Κοζάνης και ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ματσουκίου Ιωαννίνων «Η Βύλιζα».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back