Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έκθεση ζωγραφικής της Αντιγόνης Τζιόρα

Εικόνα του άρθρου Έκθεση ζωγραφικής της Αντιγόνης Τζιόρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/06/2022, 15:47
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την έκθεση ζωγραφικής της Αντιγόνης Τζιόρα με θέμα: «Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον» θα παρουσιάσει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών από 1 έως 14 Ιουλίου, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής».

Η Αντιγόνη Τζιόρα γεννήθηκε και ζει στα Ιωάννινα.

Η θεματογραφία της αναφέρεται στην ανθρώπινη φιγούρα. Στη ζωγραφική της χρησιμοποιεί ακρυλικά έχοντας, όμως, πειραματιστεί και χρησιμοποιήσει διάφορα υλικά, όπως μελάνια, ακουαρέλες και μεταλλικά φύλλα, και τεχνικές. Έχει παρουσιάσει τα έργα της σε διάφορες εκθέσεις στην Ελλάδα.

Έργα της υπάρχουν σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τον Καναδά. Πρόσφατα δώρισε έργο της και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

Η καλλιτέχνης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η χρήση του χρώματος βοηθά στην έκφραση του συναισθήματος του έργου. Καθώς κοιτάζω το έργο, που δουλεύω, προσπαθώ να δώσω μια νότα μαγείας, να εκφράσω ένα ρομαντικό συναίσθημα. Οι φιγούρες μου είναι παρούσες στη στιγμή και συγχρόνως χαμένες στο χρόνο. Είναι δυνατές αλλά και ευαίσθητες. Είτε ζωγραφίζω μπαλαρίνες ή μουσικούς ή ημίγυμνα ζωγραφίζω τη θηλυκότητα και τη χάρη της γυναίκα, την δύναμη και την ευαισθησία, τον αισθησιασμό και την αθωότητα».

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 12:00-14:00 και 18:00-21:00.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back