ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΕΑΠ ΕΛΜΕ Ιωαννίνων: Αξιολόγηση και σε «παλιούς» εκπαιδευτικούς

Εικόνα του άρθρου ΕΑΠ ΕΛΜΕ Ιωαννίνων: Αξιολόγηση και σε «παλιούς» εκπαιδευτικούς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/02/2024, 15:01
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η ΕΑΠ ΕΛΜΕ Ιωαννίνων με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι τις τελευταίες μέρες, εκπαιδευτικοί στο νομό Ιωαννίνων με 10, έως και 30 χρόνια υπηρεσίας, όλων των ειδικοτήτων δέχθηκαν ατομικά σημειώματα με τα οποία καλούνταν να αξιολογηθούν από τον επιθεωρητή.

«Έκπληκτοι οι περισσότεροι και πεισμένοι από τις διαβεβαιώσεις τοπικών συνδικαλιστικών ‘παραγόντων’ ότι η αξιολόγηση αφορά τους νεοδιόριστους και τη μονιμοποίησή τους δεν μπορούσαν να κατανοήσουν καν αυτό που έβλεπαν» σημειώνει η παράταξη και συνεχίζει:

«Κάποιοι απευθύνθηκαν για στήριξη στις βολεμένες συνδικαλιστικές παρατάξεις που προαναφέραμε για να πάρουν την απάντηση ότι είναι νόμος του κράτους, άλλοι αναζητούσαν τη δήλωση της απεργίας-αποχής, η οποία ποτέ δεν έφθασε στα χέρια τους μιας και πολλά σχολεία δεν προωθούν τα μηνύματα ούτε καν της ΕΛΜΕ».

Καταλήγει ωστόσο τονίζοντας ότι «παντού όμως η ίδια διάθεση επικρατούσε: δεν θα περάσει! Κανείς δεν μπαίνει σε καμιά πλατφόρμα, δεν συμπληρώνει στοιχεία και δεν δέχεται να συναντήσει τον αξιολογητή /αξιολογήτρια. Υπογράφουμε όλοι/ες μαζικά την απεργία-αποχή».

Καλεί τέλος την ΕΛΜΕ Ιωαννίνων «να αναλάβει έστω κι αυτή την ύστατη στιγμή το συντονισμό των συναδέλφων» και να καλέσει άμεσα γενική συνέλευθση με κύριο θέμα την αξιολόγηση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back