ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Εξώφυλλο #309

Εικόνα του άρθρου Εξώφυλλο #309
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/07/2024, 08:25
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Διαβάστε στο «Εξώφυλλο» που κυκλοφορεί σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου 2024. Ποιο είναι αυτό το σίριαλ που παίζεται ανελλιπώς στα Γιάννενα από το 2016; Το φυσικό αέριο. Το τελευταίο επεισόδιο παίχτηκε πριν 1,5 χρόνο όταν κλιμάκιο της Δημόσιας Επιχείρησης Διανομής Αερίου επισκεπτόμενο την πόλη, έστησε σκηνικό ενημέρωσης πολιτών και επαγγελματιών για το δίκτυο φυσικού αερίου το οποίο και θα ολοκλήρωνε στο τέλος της περασμένης χρονιάς.

Στα πιο ευχάριστα θέματα: Όλες τις πολιτικές εκδηλώσεις (και είναι πολλές) της εβδομάδας που έρχεται θα τις βρείτε στην ατζέντα.

Ποιο είναι εκείνο του χωριό που μέχρι το 1927, λεγόταν Προσβάλα;

Στις 30 Ιουνίου του 1992 το αμερικανικό heavy metal συγκρότημα Kyuss, κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο Blues for the Red Sun.

Στα «πρόσωπα» η Μέριλ Στριπ, μια ηθοποιός που κρατά τα ρεκόρ υποψηφιοτήτων στα Όσκαρ με 21 προτάσεις και στις Χρυσές Σφαίρες με 32, ενώ έχει λάβει τρεις φορές το βαρύτιμο χρυσό αγαλματίδιο.

Τα Ψηλά Βουνά ξεκινούν ένα ταξίδι προς την τοπική διατροφική αυτάρκεια και την στήριξη των μικρών ορεινών παραγωγών. Στο σημερινό τεύχος του «Ε» παρουσιάζουν το εγχείρημά τους.


Μπορείτε να το κατεβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο: exofyllo309-140724.pdf

Επίσης, μπορείτε να στηρίξετε τον Τύπο με μια συνδρομή εδώ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3