dodoni back
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Καχριμάνης για δρόμο στον Γράμμο: «Δεν με ενδιαφέρει…»

Εικόνα του άρθρου Καχριμάνης για δρόμο στον Γράμμο: «Δεν με ενδιαφέρει…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/10/2024, 09:52
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με τη γνωστή ένταση ξεκίνησε η συνεδρίαση της περιφερειακής επιτροπής και φορέα της, τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη.

Το θέμα ήταν ξανά ο δρόμος στον Γράμμο, που παρά τη σοβαρότητά του, ο κ. Καχριμάνης επιμένει να προσπαθεί να αποσιωπήσει.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ενώ στη Βουλή ο υπουργός Περιβάλλοντος Θοδωρής Σκυλακάκης απάντησε στον βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Τσίμαρη ότι επιφυλάσσεται μέχρι να γίνουν έλεγχοι από τους επιθεωρητές περιβαλλοντος, η Περιφέρεια φαίνεται ότι συνεχίζει τη διάνοιξη του δρόμου σε υψόμετρο 2.200 και πλέον μέτρων.

Κοινώς, ενώ οι αρχές «επιφυλάσσονται» απέναντι στις καταγγελίες, οι εργασίες συνεχίζονται και τα επιχειρήματα των αρχών, ειδικά της Περιφέρειας Ηπείρου και του περιφερειάρχη είναι τουλάχιστον σαθρά.

Με το γνωστό απολυταρχικό ύφος και πρακτική, ο κ. Καχριμάνης προσπάθησε (και κατάφερε εν τέλει…) να μη γίνει καμία συζήτηση. Είπε μεταξύ άλλων ότι «δεν τον ενδιαφέρει» το θέμα και απευθυνόμενος στον σύμβουλο της ΛΑΣΥ Γιώργο Πρέντζα, ότι «δεν υπάρχει για μένα το θέμα, για σένα υπάρχει».

Απείλησε επίσης ότι θα αποχωρήσει από τη συνεδρίαση, αλλά ξανακάθισε στη θέση του. Πρόσθεσε μερικές ακόμα νότες «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» όπως το «δικαίωμά μας είναι να προχωράμε» και «δεν ασχολούμαστε με ό,τι φέρνετε εσείς».

ΣΧΟΛΙΑ
Ηκ
Γιατί το ΚΚΕ αντιδρά για το δρόμο όταν και η Αετομηλίτσα και η Γράμμουστα τον θέλουν;μήπως νομίζουν ότι τους ανήκει;τότε και στον πατέρα μου που πολέμησε με τους ΛΟΚ το 1949 ανήκει εξ ίσου.
Xristosdls
Όσο κοιμάσαι με τα τσαρούχια δεν θα καταλάβεις τι παίζετε εκεί πάνω Εκτός και αν είσαι καχριμανικος και γνώστης του τι ακριβώς κάνει εκεί ο καχριμανης Όσο για τους κατοίκους κανένας δεν τον θέλει και ψευδεσε
Κώστας
Τι του λες τώρα του στόκου που έχει καμάρι τον δοσίλογο και χαφιέ πατέρα...
Γιάννης
Δρόμο με άσφαλτο όμως ε; Όχι μισές δουλειές. Δώσε πόνο Καχριμάνη
Γιώργος
Ζήτω η νέα Δημοκρατία ζήτω Ζήτω οι ανεμογεννήτριες Ζήτω το ξεπούλημα της Ελλάδας Ζήτω οι βλαμμένοι και αδιάφοροι ψηφοφόροι..
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3