ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Εξώφυλλο #307

Εικόνα του άρθρου Εξώφυλλο #307
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/06/2024, 08:22
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Διαβάστε στο «Εξώφυλλο» που κυκλοφορεί σήμερα, Κυριακή 30 Ιουνίου 2024. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ηπείρου στην αγορά εργασία: διαθέτει ένα από τα μικρότερα εργατικά δυναμικά-σε σχέση με τον πληθυσμό, δεν απορροφά, ακόμα τουλάχιστον, τόσο εποχικό προσωπικό και η οικονομία της είναι σε μια μεταβατική φάση. Τι δείχνουν τα στοιχεία του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και της Eurostat.

Πλούσια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις η εβδομάδα που έρχεται από 1η Ιουλίου. Θα τις βρείτε όλες στην ατζέντα.

Ποια ήταν η παλιά ονομασία του Διστράτου, μια ονομασία που διατήρησε μέχρι το 1928. 

Στις 27 Ιουνίου 1989 B-52’s κυκλοφορούν το Cosmic Thing, το πέμπτο στούντιο άλμπουμ από την Reprise Records. Περιέχει τα singles «Love Shack», «Roam» και «Deadbeat Club», τα οποία έφτασαν στο Top 10, 20 και 30 των US Billboard Hot 100 charts, αντίστοιχα.

Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας οι «27» αποφάσισαν ποια πρόσωπα θα καταλάβουν τις κορυφαίες θέσεις στην ΕΕ για την επόμενη πενταετία. Η Κάγια Κάλλας, η Εσθονή πρωθυπουργός θα διαδεχθεί τον Ζοζέπ Μπορέλ στην ηγεσία της εξωτερικής πολιτικής, ένας διορισμός, για ορισμένους, υψηλού ρίσκου και μια σαφής δήλωση προς τη Ρωσία, ιδίως σε μια περίοδο διχόνοιας για την Ουκρανία.

Τέλος ο Βασίλης Κωστάκης, καθηγητής Τεχνολογικής Διακυβέρνησης και Βιωσιμότητας στο TalTech και ερευνητής στο Harvard, γράφει για τον τουρισμό και τον υπερτουρισμό που είναι πλέον ένα παγκόσμιο φαινόμενο.


Μπορείτε να το κατεβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο: exofyllo307-300624.pdf

Επίσης, μπορείτε να στηρίξετε τον Τύπο με μια συνδρομή εδώ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back