Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΛΛΑΔΑ

Δύο παιδιά νεκρά από το σεισμό στη Σάμο

Εικόνα του άρθρου Δύο παιδιά νεκρά από το σεισμό στη Σάμο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/10/2020, 19:33
ΕΛΛΑΔΑ

Δύο παιδιά 17 και 15 χρόνων, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την Πολιτική Προστασία, ανασύρθηκαν νεκρά, από ερείπια στο Βαθύ της Σάμου. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία, τα παιδιά περνούσαν από στενό δρόμο και καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή η Πολιτική Προστασία έχει αποστείλει μηνύματα μέσω του 112 προειδοποιώντας τους πολίτες να μην πλησιάζουν παλιά κτίρια.

Επίσης, μέχρι τις 15.30 είχαν μεταφερθεί τέσσερις τραυματίες στο νοσοκομείο της Σάμου. Και οι τέσσερις τραυματίες δεν κινδυνεύουν.

Επίσης μεταφορές τραυματιών γίνονται από το Καρλόβασι στο ανατολικό τμήμα του νησιού, χωρίς σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες να κινδυνεύει η ζωή τους. «Πρόκειται κυρίως για ορθοπεδικά τραύματα» ειπώθηκε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Στην απέναντι ακτή τα πράγματα είναι χειρότερα. Στη Σμύρνη υπάρχουν 4 νεκροί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και 120 τραυματίες

Στο νησί έχει μεταβεί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και επιτελείο της υπηρεσίας. Στις 17:30 θα γίνει συντονιστική σύσκεψη με τη συμμετοχή των δημάρχων και όλων των εμπλεκόμενων φορέων στο Καρλόβασι.

Πηγή: ΑΠΕ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back