Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δύο Επιμελητήρια σε κοινό δρόμο

Εικόνα του άρθρου Δύο Επιμελητήρια σε κοινό δρόμο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/06/2020, 17:55
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση εργασίας είχαν σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου και  ο πρόεδρος του 6ου παραρτήματος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Δημήτρης Λάμπρου, παρουσία του προέδρου της Ε.Φ.Ε.Ε.Ι  κ. Σπ. Μπέκα  και της αντιπροέδρου Β. Παππά. Επίσης, παραβρέθηκε και ο γενικός γραμματέας του παραρτήματος του ΟΕΕ Ηπείρου, Γ. Πατούνας.

Οι δύο επιμελητηριακοί φορείς συμφώνησαν να χαράξουν «νέα στρατηγική επικοινωνίας» με κοινές  δράσεις για την προάσπιση των συμφερόντων όλων των κλάδων της επιχειρηματικότητας καθώς  να συντονίσουν τη λειτουργία τους για θέματα ανάπτυξης της περιοχής.

Το πρώτο βήμα θα είναι η δημιουργία πλατφόρμας παρατηρητηρίου των επιπτώσεων στην οικονομική δραστηριότητα των επιχειρήσεων κατά την περίοδο της πανδημίας και μετά, με ενεργή συμβολή στο εγχείρημα της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων  Επαγγελματιών Ν. Ιωαννίνων.

Ακόμα, συζητήθηκαν τα προβλήματα από τον «εγκλεισμό», ειδικά για τον κλάδο των φοροτεχνικών –λογιστών, θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία του επαγγέλματος τους κ.α., δεδομένου ότι όλο το προηγούμενο διάστημα τα γραφεία των φοροτεχνικών δέχθηκαν όλο το βάρος της υλοποίησης οικονομικών ζητημάτων των επιχειρήσεων «χωρίς κανείς να υπολογίζει τον ανθρώπινο παράγοντα και το μειωμένο προσωπικό λόγω των απαγορεύσεων», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back