Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Δικαίωση» για τη Δωδωναία Σκηνή

Εικόνα του άρθρου «Δικαίωση» για τη Δωδωναία Σκηνή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/11/2022, 14:39
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη δικαίωσή της για την πρωτοβουλία δημιουργίας μιας ερασιτεχνικής καλλιτεχνικής ομάδας, υπό την «ομπρέλα» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Δωδώνης, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Δωδώνης.

«Πολιτισμός μπορεί να παράγεται τόσο μέσα από τα μεγάλα πρότζεκτ, όπως είναι το καθιερωμένο Φεστιβάλ του Δήμου Δωδώνης, όσο όμως και μέσα από το πάθος των εραστών της τέχνης, όπως αποδεικνύει κατά τους λίγους μήνες της ζωής της, η ‘Δωδωναία Σκηνή’. Συγχαίρω όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να στέκεται αρωγός και ένθερμος υποστηρικτής κάθε νέας ιδέας» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε με αφορμή την παράσταση «Ο θάνατος σου η ζωή μου» της θεατρικής ομάδας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών το Σάββατο 5 Νοεμβρίου. Είχαν προηγηθεί το καλοκαίρι 12 παραστάσεις σε χωριά της Δωδώνης.

Η σκηνοθεσία της συγκεκριμένης παράστασης, όπως και η οργανωτική διεύθυνση της «Δωδωναίας Σκηνής», ανήκουν στο Δημήτρη Κατσάνο.

Η τελευταία παράσταση της παραγωγής «Ο Θάνατός σου η ζωή μου» πρόκειται να δοθεί στην Αθήνα στις 17 Δεκεμβρίου, συγκεκριμένα στη σκηνή του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης» Αργυρούπολης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3