Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διεθνές τένις για μια εβδομάδα, στο πάρκο Πυρσινέλλα

Εικόνα του άρθρου Διεθνές τένις για μια εβδομάδα, στο πάρκο Πυρσινέλλα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/06/2022, 19:30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινάει στις 3 Ιουλίου το ITF Ioannina Cup, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ιωαννίνων στο πάρκο Πυρσινέλλα.

Οι αγώνες θα διαρκέσουν μέχρι 10 Ιουλίου και φέτος, θα έχουν ρεκόρ συμμετοχών ελλήνων και ξένων αθλητών-τρών, καθώς θα πάρουν μέρος 120 τενίστες-τριες 15 έως 18 ετών. Οι αγώνες θα γίνονται 9.00-21.00.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Λάζαρος Γιώτης και η διευθύντρια των αγώνων Χρυσά Στεφοπούλου ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών για την στήριξη της διοργάνωσης. Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Καλούδης.

Ο κ. Γιώτης μίλησε και για την ανάπτυξη του τένις τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των διακρίσεων του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σακάρη και κάλεσε τον κόσμο να «να έρθει και να παρακολουθήσει τους αγώνες και φυσικά να απολαύσει το άθλημα στην καλύτερη στιγμή του». Σημειωτέον ότι στους αγώνες θα παίξει ο αδερφός Τσιτσιπάς.

Ο κ. Ελισάφ τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΙ έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια και είναι άξιοι συγχαρητηρίων για όσα κάνουν αφού πλην όλων των άλλων φροντίζουν και για το Πάρκο Πυρσινέλλα». Σημειωτέον ότι το πάρκο είναι αρμοδιότητα του Δήμου και εκκρεμεί η αξιοποίησή του.

Ο κ. Καλούδης πρόσθεσε ότι «Η Περιφέρεια διαχρονικά είναι κοντά σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπως το ITF στα Ιωάννινα στο οποίο μετέχουν και Γιαννιώτες αθλητές και αθλήτριες».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back