Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Από 1η Οκτωβρίου, τένις στο Πανηπειρωτικό

Εικόνα του άρθρου Από 1η Οκτωβρίου, τένις στο Πανηπειρωτικό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/09/2021, 15:50
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα ανοιχτά γήπεδα τένις στο Πανηπειρωτικό Στάδιο είναι πλέον ανακατασκευασμένα και από την 1η Οκτωβρίου, διαθέσιμα για το κοινό.

Έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες (επιστρώσεις, κλίσεις αποστράγγισης, ελαστικό δάπεδο, στύλοι, δίχτυα κ.λπ.) και κατασκευάστηκε επίσης ράμπα πρόσβασης ΑμεΑ στην είσοδο της περίφραξης του γηπέδου.

«Παραδίδουμε στο κοινό της πόλης και στα σωματεία δυο ολοκαίνουργια ανοικτά γήπεδα τένις, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές. Είμαστε ιδιαίτεροι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε σε όλους τους χώρους, με στόχο την ανάδειξη και ανάπτυξη του αθλητισμού», δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας, ευχαριστώντας τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τη στήριξή του.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Σκορίλας τόνισε ότι πρόκειται για «μια κατασκευή διεθνών προδιαγραφών την οποία το γιαννιώτικο τένις ανέμενε εδώ και 20 χρόνια» και ο πρωταθλητής Ελλάδας Αλέξανδρος Σκορίλας, πρόσθεσε ότι «τα νέα γήπεδα θα βοηθήσουν τόσο τον ίδιο όσο και την γενικότερη αναβάθμιση του αθλήματος στα Γιάννενα».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back