Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δήμος Ζίτσας χωρίς… υπηρεσίες ταχυδρομείου

Εικόνα του άρθρου Δήμος Ζίτσας χωρίς… υπηρεσίες ταχυδρομείου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/07/2022, 01:50
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για την υποβάθμιση των υπηρεσιών ταχυδρομείου διαμαρτύρεται ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος σε επιστολή του προς τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΤΑ.

Η παρέμβαση του κ. Πλιάκου γίνεται με αφορμή τη μη ανανέωση της σύμβασης ιδιώτη πράκτορα στην Ελεούσα με τα ΕΛΤΑ. Ο δήμαρχος ζητά την πρόσληψη τριών ταχυδρόμων που θα καλύψουν την περιοχή ευθύνης του ιδιώτη.

«Η εξέλιξη αυτή έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και έχουμε γίνει αποδέκτες δεκάδων παραπόνων από κατοίκους στην πλειοψηφία τους ηλικιωμένοι, οι οποίοι εκφράζουν την ανησυχία τους για καθυστερήσεις και ενδεχόμενες απώλειες στην αλληλογραφία τους (λογαριασμούς ρεύματος, τηλεπικοινωνιών κ.α.) προτάσσοντας  την αγωνία τους για το πώς θα λαμβάνουν τις συντάξεις γήρατος. Επίσης, δημιουργείται δυσλειτουργία και για τις υπηρεσίες του Δήμου που λαμβάνουν αλλά και στέλνουν συστημένη αλληλογραφία με προθεσμίες που ‘τρέχουν’ και μπορεί να χαθούν όταν κανείς δεν θα μπορεί να εγγυηθεί για την έγκαιρη παράδοση των φακέλων» σημειώνει ο κ. Πλιάκος στην επιστολή του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back