Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 26-07-2022, 16:05
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ένα νέο δίκτυο δημοτικού φωτισμού με φωτιστικά τύπου Led σε όλο το μήκος της περιφερειακής οδού, από τον κόμβο του πρώην στρατοπέδου Παπακώστα έως και το τέλος της νησίδας μετά τον κόμβο για Γραμμενίτσα, αναμένεται να υλοποιηθεί από τον Δήμο Αρταίων.

O Δήμος προκήρυξε τον διαγωνισμό με επίσημο τίτλο «Ολοκληρωμένη παρέμβαση στο δίκτυο οδοφωτισμού της Περιφερειακής οδού στον αστικό ιστό της πόλης της Άρτας» προϋπολογισμού 2.075.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020». Οι προσφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τη μελέτη, θα πραγματοποιηθούν εργασίες εγκατάστασης και πύκνωσης του νέου δικτύου δημοτικού φωτισμού με 306 νέους ιστούς ηλεκτροφωτισμού και 407 φωτιστικά τύπου led με σύστημα τηλεδιαχείρισης, με σκοπό την αύξηση της ασφάλειας κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της περιφερειακής οδού.

Επιπλέον προκειμένου να υλοποιηθεί μια ολοκληρωμένη παρέμβαση οδοφωτισμού, προβλέπεται και η υπογειοποίηση του δικτύου μέσης τάσης της ΔΕΗ, με προϋπολογισμό 894.362,19 ευρώ, ώστε να αφαιρεθούν οι ψηλοί ιστοί και τα εναέρια καλώδια.

Xromoepilogi2
200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
PLayschool πισω