ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημ. Παπαγεωργίου-Αστυνομικοί: Νέο μέγαρο, ασφάλεια σχολείων, έλλειψη προσωπικού

Εικόνα του άρθρου Δημ. Παπαγεωργίου-Αστυνομικοί: Νέο μέγαρο, ασφάλεια σχολείων, έλλειψη προσωπικού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/09/2023, 14:16
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το νέο Αστυνομικό Μέγαρο επανέρχεται προεκλογικά. Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου, συνοδευόμενος από αστυνομικούς-υποψήφιος δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή», είχε συνάντηση με τη διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων.

Ο κ. Παπαγεωργίου θύμισε ότι ο Δήμος έχει καταθέσει την πρότασή του για παραχώρηση εκτάσεων, προσθέτοντας ότι η πιο ιδανική λύση θα ήταν η μετεγκατάσταση στο στρατόπεδο Βελισσαρίου κάτι που μπορεί να δρομολογηθεί με την οριστικοποίηση παραχώρησής του στο Δήμο.

Πριν από έναν χρόνο πάντως η δημοτική αρχή Ιωαννίνων είχε εκφράσει έντονα τον προβληματισμό της για τη μετεγκατάσταση στο στρατόπεδο Βελισσαρίου.

Ο κ. Παπαγεωργίου, στη συνάντηση, έθεσε το ζήτημα της ασφάλειας των σχολικών εγκαταστάσεων και του περιορισμού των βανδαλισμών ενώ η διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κατέθεσαν τον προβληματισμό τους για τη μείωση του προσωπικού. Ο κ. Παπαγεωργίου δεσμεύτηκε να ζητήσει και ο ίδιος από την πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back