Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Δείπνο στα λευκά» στο Μουσείο Παπαγιάννη

Εικόνα του άρθρου «Δείπνο στα λευκά» στο Μουσείο Παπαγιάννη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/05/2017, 17:19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα «Δείπνο στα λευκά» διοργανώνει το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης», στο Ελληνικό Ιωαννίνων, το Σάββατο 20 Μαΐου, στις 19:00, στον αύλειο χώρο του μουσείου. Η εκδήλωση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του έργου με τον διακριτικό τίτλο In_Nova Museum του ευρωπαϊκού προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη» που στοχεύει στην επιστροφή των μουσείων στην τοπική κοινωνία μέσω της τέχνης και της διατροφής. 

Το «Δείπνο στα λευκά», όπου απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να φορούν οτιδήποτε λευκό, απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και έχει το χαρακτήρα μιας ανοικτής στο κοινό γιορτής. 

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, η εκπαιδευτικός Βίκυ Μήτση από το «Σπιτάκι των Θαυμάτων», και ο Σωκράτης Παππάς από το κουκλοθέατρο «Αντράλα», θα αναλάβουν τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Με το σούρουπο θα υπάρξει, για μικρούς και μεγάλους, θέατρο σκιών από τον Αθηναϊκό Θίασο Σκιών και τον Άθω Δανέλλη, με το έργο το «Μαγειρείο του Καραγκιόζη». 

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει ένα μουσικό ταξίδι στην «Παλαιά Ευρώπη» με τους Beer for Breakfast. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με παραδοσιακές πίτες ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελληνικού και ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Καλαρρυτών «Η Πίνδος». Δεδομένου του υπαίθριου χαρακτήρα της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούσαν να φέρουν και το προσωπικό τους φαγητό. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back