Λυκ πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βραβεία για Περιφέρεια, Επιμελητήριο και Δήμους της Ηπείρου

Εικόνα του άρθρου Βραβεία για Περιφέρεια, Επιμελητήριο και Δήμους της Ηπείρου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/03/2022, 09:52
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μια ιδιωτική εταιρία εκδόσεων, προώθησης και… βραβείων, η Boussias, διοργάνωσε τα Best City Awards, μια από τις 70 (!) δραστηριότητες βράβευσης που διοργανώνει σχεδόν για τα πάντα (από vegan μέχρι super market awards).

Στα best city awards λοιπόν, βραβεύτηκαν οι εξής φορείς της Ηπείρου (χωρίς να είναι πάντα προφανές το προκείμενο της βράβευσης):

Ο Δήμος Κόνιτσας πήρε χρυσό βραβείο για την «ανάπτυξη και προβολή του τουρισμού περιπέτειας».

Η Περιφέρεια Ηπείρου πήρε ασημένιο βραβείο για το δρόμο Πλαταριάς-Συβότων και για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου της.

Επίσης, ασημένιο βραβείο πήρε ο Δήμος Ζίτσας για την «έξυπνη διαχείριση απορριμμάτων».

Χάλκινο βραβείο πήρε ο Δήμος Αρταίων και η ΔΕΥΑΑ για το σύστημα τηλεελέγχου - τηλεχειρισμού και αυτόματης διαχείρισης διαρροών του δικτύου ύδρευσης.

Τέλος, χάλκινο βραβείο πήρε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και η Αναπτυξιακή Εταιρία Επιμελητηρίου για την έκθεση τοπικών πιστοποιημένων τοπικών προϊόντων GO LOCAL «Γνωρίζοντας τα τοπικά μας προϊόντα».

Σημειώνεται ότι πρόεδρος της κριτιικής επιτροπήςείναι ο Δημήτρης Παπαστεργίου, δήμαρχος Τρικάλων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ και... επίτιμος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3