Βιβλιοπαρουσίαση: «Τι έκανες στα Χριστούγεννα Μάγισσα Αλαντάλα;»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/11/2021, 20:03

Το βιβλίο της Μαρίας Τσοπόκη και της Ουρανίας Μάρκου «Τι έκανες στα Χριστούγεννα Μάγισσα Αλαντάλα;» (εκδόσεις iWrite) παρουσιάζεται την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, στις 19:30, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», στα παλιά σφαγεία.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, Μαρίνα Μπέση.  Με τις συγγραφείς θα συνομιλήσει η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Σοφία Γραμμόζη-Σωπίκη. Θα συντονίσει η νηπιαγωγός Παρασκευή Φωτιάδου.

Η υπόθεση του βιβλίου: Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα σ’ ένα μακρινό δάσος, αλλόκοτα πράγματα συμβαίνουν. Η μάγισσα Αλαντάλα είναι πολύ προβληματισμένη. Στριφογυρίζει γύρω από το καζάνι της, σκέφτεται, ψάχνει και δοκιμάζει ένα νέο ξόρκι. Η επιθυμία της μία: να πάρει τη θέση του Αϊ-Βασίλη! Την ίδια ώρα, ένα μικρό ατύχημα φέρνει μεγάλες ανατροπές στο εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη. Μια βόλτα στο δάσος, ίσως τον βοηθήσει. Εκεί συναντά ένα κοριτσάκι ντυμένο στα κόκκινα, μια πανέμορφη κοπέλα με γυάλινα γοβάκια και 7 μικρούς νάνους. Είναι η αγάπη όλων τους αρκετή ώστε να νικήσει τη μάγισσα και να σώσει τα Χριστούγεννα;

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back