ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άτυχος…

Εικόνα του άρθρου Άτυχος…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/12/2017, 01:31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από καθαρή ατυχία ο ΠΑΣ έφυγε ηττημένος από τη Λιβαδειά, όντας ωστόσο μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει ένα γκολ στη «θάλασσα» του γηέπδου του Λεβαδειακού, ο οποίος κυρίως αμυνόταν για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με μικρά διαλείμματα, κυρίως στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Σε τουλάχιστον πέντε φάσεις ο ΠΑΣ δικαιούταν ένα γκολ, αλλά είτε ο Σωτηρίου με τις αποκρούσεις του, είτε ο κακος αγωνιστικός χώρος του το αρνήθηκαν. Αντίθετα, ο Λεβαδειακός ήταν ο τυχερός στο 88’, όταν ο Φαβάρο πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή μετά την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου που χτύπησε στο δοκάρι και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.


 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Μανθάτης (73' Χαλκιαδάκης), Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (81' Μαυροπάνος), Καρανίκας, Μπέριος, Σκόνδρας, Λίλα, Μπετρά, Τζημόπουλος, Γιάκος.

 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Ζαραδούκας (67' Νίκας), Αντιλεού, Μεντί, Φαβάρο, Καλτσάς, Μπελγκαζουανί (39' Ιωαννίδης), Μητρόπουλος, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (65' Ομπιόρα), Καθάριος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back