Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θρίαμβος στη Λειβαδιά

Εικόνα του άρθρου Θρίαμβος στη Λειβαδιά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/01/2023, 21:24
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O ΠΑΣ έχει αλλάξει προς το καλύτερο εδώ και 5 ημίχρονα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Σήμερα 7/1, ο ΠΑΣ έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, αυτή τη φορά στη Λειβαδιά. Από τους πρωταγωνιστές ήταν και πάλι ο Κριστιάν Μπάλαν, που έβαλε ένα ωραίο γκολ στο 45’.

Νωρίτερα, ο ρουμάνος φορ που εξελίσσεται σε επένδυση για τον ΠΑΣ, είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, του αρνήθηκε το γκολ όμως ο Τσάπρας, με προβολή.

Ο ΠΑΣ ήταν πιο κινητικός στο πρώτο ημίχρονο, έφτανε κοντά στην περιοχή του Λεβαδειακού, κέρδιζε κόρνερ, έκανε και κάποια σουτ. Ο γηπεδούχος από την άλλη προσπαθούσε, αλλά συνήθως οι παίκτες του πήγαιναν δεύτεροι στην μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα και έκανε το πρώτο του σοβαρό σου στο 50’ με τον Τορό.

Λίγο αργότερα, Πήλιος και Κωνσταντινίδης πιάστηκαν «σαν κοκόρια» και πήραν από μια κίτρινη, ενώ στο 62’ ο Εραμούσπε μπήκε ανάμεσα στον Τορό και τον στόχο του επιθετικού του Λεβαδειακού.

Στο 65’ ο ΠΑΣ διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Εραμούσπε βρέθηκε σε γνώριμο χώρο, στο κέντρο της άμυνας μετά από στημένο του ΠΑΣ και, εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία της άμυνας, έβαλε το 2-0 με προβολή (και όχι κεφαλιά, όπως συνήθως).

Ο Λεβαδειακός συνέχισε να προσπαθεί, αλλά χωρίς συγκλονιστικό αποτέλεσμα, πέρα από κάποιες φορές που επενέβη ο Τσιντώτας.

Στο 69’ ο Παμλίδης έδωσε διαστάσεις θριάμβου: 0-3 με ωραίο βολ πλανέ από την κορυφή της περιοχής, ύστερα από σέντρα του Σορία.

Στο 88' ο Λεβαδειακός μείωσε με εξαιρετικό γκολ του Παναγιώτου, ο οποίος, αρκετά έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά πλευρά του τέρματος του ΠΑΣ. το 1-3 ήταν και το τελικό σκορ.






ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back