Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Atlanta εσύ, σούπερ σταρ

Εικόνα του άρθρου Atlanta εσύ, σούπερ σταρ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/05/2022, 22:33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η σειρά του Ντόναλντ Γκλόβερ/Childish Gambino έκλεισε την Τρίτη της σεζόν, σε αυτή τη σποραδική επίσκεψή της στα εγκόσμια, τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά την προηγουμένη.

Αυτό που κατάφερε ήταν να αποδείξει για τρίτη φορά ότι αυτή τη στιγμή, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αμερικάνικη tv και μάλλον και στην ευρωπαϊκή, από πλευράς τηλεοπτικών σειρών.

Ευρωπαϊκή, γιατί ο Ερν, ο Άλφρεντ, η Βαν και ο Ντάριους, αυτή τη φορά δρούνε στη γηραιά Ήπειρο. Γνωρίζουν τις παραξενιές των Ευρωπαίων και μπλέκουν σε σουρεαλιστικές αλλά και αληθινές (συχνά ταυτόχρονα) περιπέτειες.

Η σειρά που ξεκίνησε το 2016 και θα ολοκληρωθεί του χρόνου, με την τέταρτη και τελευταία σεζόν, συνδυάζει με ένα μοναδικά διασκεδαστικό τρόπο την εστέτ καλλιτεχνική οπτική με το λαϊκό χιούμορ και το (δύσκολο συχνά) κοινωνικό σχόλιο με τη φαντασία.

Το τελευταίο δε επεισόδιο είναι ένα κανονικό ποίημα, με ένα από τα πιο καταπληκτικά κλεισίματα σεζόν. Έτσι, χωρίς τρόμο (σίγουρα;) και cliffhangers που αφήνουν το θεατή με την προσμονή για την επόμενη σεζόν, αλλά με ένα αδιόρατο χαμόγελο που γίνεται γέλιο, σε μερικές από τις πιο άκυρες και καλογυρισμένες τηλεοπτικές σεκάνς των καιρών μας.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back