Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το αστυνομικό μέγαρο Ιωαννίνων θέλει να «μετακομίσει»

Εικόνα του άρθρου Το αστυνομικό μέγαρο Ιωαννίνων θέλει να «μετακομίσει»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/05/2022, 19:37
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το θέμα του αστυνομικού μεγάρου επανέρχεται στην επικαιρότητα, χωρίς όμως συγκεκριμένες προτάσεις και πλάνο.

Και πάλι συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε η ηγεσία της αστυνομίας με τον Δήμο Ιωαννιτών, με θέμα το προκείμενο, δηλαδή  την «ανεύρεση κατάλληλης έκτασης προκειμένου να κατασκευαστεί νέο και σύγχρονο αστυνομικό μέγαρο» σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών.

Στη συνάντηση πήραν μέρος ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Ηπείρου Κωνσταντίνος Δούβαλης, ο αστυνομικός διευθυντή Ιωαννίνων Βασίλης Μουσελίμης και μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων, καθώς και ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Ο τελευταίος, εξέφρασε τη βούληση της δημοτικής αρχής να «συμβάλλει στην κατεύθυνση αυτή αναγνωρίζοντας την ανάγκη μεταφοράς των υπηρεσιών της αστυνομίας».

Αντίστοιχη συζήτηση είχε γίνει και κατά την τελευταία επίσκεψη του υφυπουργού Προστασίας Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου στα Γιάννενα.

Το θέμα έχει απασχολήσει ξανά τον Δήμο Ιωαννιτών την τελευταία 15ετία. Στη μελέτη του Ρυθμιστικού, η οποία όμως δεν εγκρίθηκε ποτέ, προβλεπόταν η χωροθέτηση νέου αστυνομικού μεγάλου στο στρατόπεδο Βελισσαρίου, υπό τον όρο βέβαια ότι ο χώρος θα παραχωρούνταν στον Δήμο Ιωαννιτών, κάτι που δεν συνέβη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back