Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Αστερίσκος» για τον Γύρο Λίμνης

Εικόνα του άρθρου «Αστερίσκος» για τον Γύρο Λίμνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/08/2020, 00:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η δημοτική παράταξη της Τατιάνας Καλογιάννη, Ιωάννινα_2023, θέτει ερώτημα για τη φετινή διοργάνωση του Γύρου της Λίμνης το οποίο φαινεται να προέρχεται απο την περιρρέουσα ανησυχία για εκδηλώσεις κ.λπ λογω κοροναϊού.

Ξεκαθαρίζει καταρχάς ότι ο αγώνας είναι «παραδοσιακός πλέον θεσμός και ένα από τα στοιχεία επισκεψιμότητας» για την πόλη και ότι «η περαιτέρω καθιέρωση του αγώνα αυτού, άλλωστε, μαζί με άλλα αθλητικά δρώμενα για το Δήμο μας, αποτελεί κομβικό στοιχείο του προγράμματος της παράταξής μας, για την επόμενη μέρα».

Ο «αστερίσκος» έγκειται στο εξής, όπως το θέτει η παράταξη στην ανακοίνωσή της: «Αν υπάρχει, καθώς και αν έχουν στη διάθεσή τους την αντίστοιχη απάντηση – αδειοδότηση της δραστηριότητας αυτής για τη φετινή διοργάνωση από τον Ε.Ο.Δ.Υ., παρακαλούμε να κατατεθεί δημοσίως».

Η παράταξη θέτει το ερώτημα, μετά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών και της επιτροπής της Ιατρικής Ιωαννίνων, η οποία ανέλαβε την υγειονομική υποστήριξη και τη σύνταξη και εφαρμογή πρωτοκόλλων ασφαλείας. Εκ μέρους της επιτροπής μίλησε ο αναπληρωτής καθηγητής, Βασίλης Τσιμηχόδημος.

«Η υπεύθυνη στάση για το θέμα (για να μην διατηρούνται ερωτηματικά αναφορικά με τις δηλώσεις των προαναφερομένων), προϋποθέτει (λόγω της πανδημίας από τον Covid19) την ενημέρωση για όλα τα μέτρα, τις παραμέτρους και τις συνθήκες σχεδιασμού από τους ιδίους ή και τους διοργανωτές, του Ε.Ο.Δ.Υ.» αναφέρει επίσης.

*H φωτογραφία, που έστειλε η παράταξη μαζί με την ανακοίνωση, είναι από παλιότερη διοργάνωση

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3