Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ασημένια» μνημόνια συνεργασίας με Θεσσαλονίκη

Εικόνα του άρθρου «Ασημένια» μνημόνια συνεργασίας με Θεσσαλονίκη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/10/2017, 17:53
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας προχώρησε ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης με τον Σύλλογο Αργυροχρυσοχόων Ωρολογοποιών Ιωαννίνων και με το Σωματείο Ασημουργών Μεταλλοτεχνιτών Ιωαννίνων αντίστοιχα, με σκοπό την ενδυνάμωση του κλάδου της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας.

«Στη σημερινή τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας η ανάπτυξη συνεργασιών με τα κλαδικά σωματεία αποτελεί προϋπόθεση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που έχει συσσωρεύσει η οικονομική κρίση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε όλες τις ατομικές και συλλογικές δυνάμεις. Στο συλλογικό επίπεδο η υπογραφή των μνημονίων συνεργασίας μεταξύ των συλλόγων μας, δίνει την ευκαιρία να χαράξουμε κοινή πορεία ώστε να αναπτυχθούν πρωτοβουλίες, που θα ενισχύσουν τις επιχειρησιακές δραστηριότητες των μελών μας» σημειώνεται σε ανακοίνωση του προέδρου του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης Πέτρου Καλπακίδη.

Τα μνημόνια συνεργασίας προβλέπουν την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών σε θέματα του κλάδου, την επεξεργασία και ανάπτυξη κοινών ενεργειών στον τομέα της εκπαίδευσης και κατάρτισης των στελεχών των συλλόγων και τη δημιουργία συναντίληψης διοικητικών συλλογικών δράσεων.

Η τελετή υπογραφής των μνημονίων συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου - με τον Σύλλογο Αργυροχρυσοχόων Ωρολογοποιών Ιωαννίνων στο Μουσείο Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων και με το Σωματείο Ασημουργών Μεταλλοτεχνιτών Ιωαννίνων στο Κέντρο Παραδοσιακής Βιοτεχνίας (ΚΕΠΑΒΙ)

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του Σωματείου Ασημουργών Μεταλλοτεχνιτών Ιωαννίνων Φαίδων Ηλίας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης Πέτρος Καλπακίδης

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back