ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αριστερή Παρέμβαση: «Οφείλει άμεσες απαντήσεις η δημοτική αρχή»

Εικόνα του άρθρου Αριστερή Παρέμβαση: «Οφείλει άμεσες απαντήσεις η δημοτική αρχή»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/02/2021, 20:13
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα, με αφορμή την 24ωρη διακοπή νερού στην πόλη, θέτει μια σειρά ερωτήσεις για τις οποίες ζητάει «άμεσες και αναλυτικές απαντήσεις» από τη ΔΕΥΑΙ και τη δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα, θέτει ερωτήματα για τους λόγους της διακοπής στο αντλιοστάσιο Κρύας, αν υπήρξε πρόβλημα στο δίκτυο και στην καθαρότητα του νερού λόγω βροχοπτώσεων, γιατί δεν υπήρξε πρόνοια για το πρόβλημα, γιατί καθυστέρησε η ειδοποίηση των κατοίκων.

«Οι διοικήσεις της ΔΕΥΑΙ διαχρονικά αποτυγχάνουν στη διαχείριση ενός ζωτικού θέματος, της υδροδότησης των Ιωαννίνων, ενώ ταυτόχρονα επιβάλλουν ακριβές τιμές στους πολίτες.  Η πόλη έχει ζήσει τις μεγαλύτερες διακοπές νερού τα τελευταία χρόνια, είτε τις μέρες μεγάλου καύσωνα, είτε τις μέρες με παγωνιά που ο κόσμος είναι υποχρεωτικά στο σπίτι» αναφέρει μεταξύ άλλων και καταλήγει λέγοντας ότι «οι εξηγήσεις και η αποζημίωση, τουλάχιστον με αφαίρεση των τελών από τις μέρες με διακοπή, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η διοίκηση της ΔΕΥΑΙ, μέσα στη συνολική της αποτυχία».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back