ΕΛΛΑΔΑ

Από τη φύλαξη στη σύλληψη…

Εικόνα του άρθρου Από τη φύλαξη στη σύλληψη…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/04/2021, 13:08
ΕΛΛΑΔΑ

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του τηλεπαρουσιαστή και εκδότη προσαγωγή Μένιου Φουρθιώτη, μαζί με δύο ακόμα άτομα, από την Ασφάλεια Αττικής.

Αναμένεται, εντός της ημέρας, να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ο παρουσιαστής συνελήφθη μετά από έρευνες που έγιναν στο σπίτι και στο γραφείο του και πάνω σε ευρήματα, μετά την καταγγελία του για πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την αποκάλυψη πως ο παρουσιαστής διέθετε 24ωρη προστασία από την ΕΛΑΣ και την απομάκρυνση τελικά της φρουράς, κατήγγειλε «πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του».

Η ΕΛΑΣ βρήκε ένα σακίδιο που θεωρεί «κλειδί» για την έρευνα για τον ίδιο και τα δύο ακόμα άτομα που έχουν συλληφθεί.

Η αστυνομία συνέδεσε τους κάλυκες που βρήκε έξω από το σπίτι του Φουρθιώτη, με το όπλο της επίθεσης σε αστυνομικούς στη Ν. Ερυθραία, στις 16 Απριλίου. Επίσης, οι πληροφορίες που διαρρέουν (όχι επίσημα αστυνομικά δελτία), αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί στοιχεία που συνδέουν τους φερόμενους ως δράστες, με κύκλωμα εκβιαστών στον Πειραιά.

Υπνεθυμίζεται ότι ο εκδότης του Documento Κ. Βαξεβάνης είχε κατονομάσει τον Μ. Φουρθιώτη ως συνδεόμενο με απειλές εις βάρος του και ότι επίσης, είχε σκηνοθετήσει τις επιθέσεις που κατήγγειλε ο ίδιος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back