Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 1-06-2019, 10:58
ΕΛΛΑΔΑ

Σε κινητοποιήσεις βρίσκονται οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα Πειραιώς, καθότι έφτασε η ώρα της προαναγγελθείσας αναδιάρθρωσης που, σε πρώτη φάση, προβλέπει την ενδεχόμενη μετακίνηση πάνω από 1.000 εργαζόμενων σε ξένη εταιρία διαχείρισης «κόκκινων δανείων».

Μετά την 24ωρη απεργία των εργαζόμενων στα καταστήματα όλης της χώρας και τη συνάντηση της ΟΤΟΕ με την ηγεσία της τράπεζας, τα δεδομένα έχουν ως εξής: ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΥΤΠΕ) και ο Ενωτικός Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς (ΕΣΕΤΠ) ζητούν την έγγραφη δέσμευση της τράπεζας ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις, ότι θα διασφαλιστούν οι συλλογικές συμβάσεις και ότι η συμμετοχή των εργαζομένων σε μελλοντικό εταιρικό σχήμα θα είναι σε εθελοντική βάση.

Η τράπεζα από την πλευρά της, διευκρίνισε ότι «θα υπάρξει προστασία της απασχόλησης χωρίς απολύσεις», ότι θα διαφυλαχτούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα όσων εργαστούν στο νέο σχήμα και ότι θα μπούνε σε αυτό εθελοντικά. Το τελευταίο κομμάτι, το αμφισβήτησε η ΟΤΟΕ. Η τράπεζα από την πλευρά της, θεωρεί ότι «τα σημεία αυτά υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις του νόμου και διαμορφώνουν ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζομένους, σύμφωνα με τη διαχρονική θέση της Τράπεζας για την προστασία και τη διασφάλισή τους».

200 λέξεις απομένουν.
  • ELZBIETA SZELAZEKK
    ELZBIETA SZELAZEKK
    μέρος Πώς είσαι; Ελπίζω ότι όλα είναι καλά. Παρουσιάζω τον εαυτό μου στον Szelazek και σας ευχαριστώ για την αποδοχή της πρόσκλησής μου από τους φίλους. Σας προτείνω υπηρεσίες στον τομέα της ανάπτυξης. Νέες συμβάσεις Είμαι εκπρόσωπος της γαλλικής εταιρείας CIC σε συνεργασία με την BNP, η οποία προσφέρει αναπτυξιακές προσφορές στη Γαλλία, όλες τις άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτό το θέμα. Επαγγελματική φροντίδα κατά τη διάρκεια συμβάσεων. Δωρεάν διαβουλεύσεις και συμβουλές. Σας προσκαλώ εγκάρδια https://onlinesbanque-industries.com/ WhatsApp 0033 7 56 87 19 04 Ηλεκτρονική διεύθυνση: contact@onlinesbanque-industries.com
    200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα