ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αντιδράσεις για την ανάρτηση μέλους διοίκησης του ΔΗΠΕΘΙ

Εικόνα του άρθρου Αντιδράσεις για την ανάρτηση μέλους διοίκησης του ΔΗΠΕΘΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/02/2021, 23:04
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια ανάρτηση του κ. Κωνσταντίνου Ρώσση, αναπληρωματικού μέλους του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, τοποθετημένου εκεί από την παράταξη Γιάννενα Τώρα, με την οποία ήταν υποψήφιος, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Η ανάρτηση, στο προσωπικό του προφίλ, αλλά με δημόσια ρύθμιση (ορατή σε όλους), αναφέρεται με ειρωνικό τρόπο στα θύματα κακοποιήσεων και παρενοχλήσεων, που αποκαλύπτουν περιστατικά το τελευταίο διάστημα, ειδικά στο χώρο της τέχνης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αντέδρασε άμεσα, με ανακοίνωσή της:

«Με τον χώρο του θεάτρου να έχει συγκλονιστεί από μια σειρά καταγγελιών η πλειοψηφία των οποίων οδηγείται και στις δικαστικές αίθουσες θεωρούμε ως εντελώς απαράδεκτες τις απόψεις που εκφράζει το μέλος της παράταξης Γιάννενα Τώρα και εκπρόσωπός της στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, Κ. Ρώσσης.

Η ανάρτησή του με την οποία επιπλήττει και χλευάζει όσους βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν μια σειρά περιστατικών που τους στιγμάτισαν είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα.
Τέτοιου είδους λογικές δεν μπορεί να έχουν θέση ειδικά στο δημοτικό μας Θέατρο».

Η Ενότητα Πολιτών ζητάει την άμεση απομάκρυνσή του από τη διοίκηση. Μέχρι τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, δεν είχε υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από τη διοίκηση του ΔΗΠΕΘΙ, τη δημοτική αρχή ή την παράταξη Γιάννενα Τώρα.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back