Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανοιχτή υπό όρους η περιμετρική διαδρομή στο Πανηπειρωτικό

Εικόνα του άρθρου Ανοιχτή υπό όρους η περιμετρική διαδρομή στο Πανηπειρωτικό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/11/2020, 19:45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ αποφάσισε να κρατήσει ανοιχτή την περιμετρική διαδρομή στο Πανηπειρωτικό Στάδιο κατά τη διάρκεια της καραντίνας τριών εβδομάδων, για τρέξιμο ή βάδισμα, με συγκεκριμένους κανόνες: Κίνηση προς μια κατεύθυνση (αντίθετα στην κατεύθυνση του ρολογιού) και τήρηση αποστάσεων.

Υπογραμμίζει έντονα ότι απαγορεύεται η χρήση των υπολοίπων υποδομών του Πανηπειρωτικού και ότι εάν υπάρξουν φαινόμενα συνωστισμού και παραβίασης των κανόνων, η εγκατάσταση θα κλείσει.

Τονίζει όμως ότι «αν συνεργαστούμε και κάνουμε όλοι και όλες αυτό που πρέπει, θα πετύχουμε να κρατηθεί ένας δημόσιος χώρος ανοιχτός, χρήσιμος και αναγκαίος για τους πολίτες, αλλά και να παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς».

Σημειώνει ακόμα ότι η περιμετρική διαδρομή είναι καλά φωτισμένη, πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο τώρα που νυχτώνει νωρίτερα.

Το ΠΕΑΚΙ σημειώνει ότι ήδη, οι αρχές έχουν ενημερώσει ότι οι έλεγχοι θα είναι πυκνοί και αυστηροί, αλλά και ότι πιστεύει ακράδαντα «ότι μπορούμε να κρατήσουμε ανοιχτό το χώρο, με σωστή χρήση».

Σημειώνει τέλος ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας μέχρι την είσοδο, λίγο πριν τη διαδρομή. Στην είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση και καταγραφή στοιχείων

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3