ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Aνισόπεδος κόμβος Νιάρχου: δόθηκε στην κυκλοφορία

Εικόνα του άρθρου Aνισόπεδος κόμβος Νιάρχου: δόθηκε στην κυκλοφορία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/11/2023, 21:29
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο ανισόπεδος κόμβος επί της οδού Νιάρχου-περιφερειακής οδού δόθηκε στην κυκλοφορία. Η μεγάλη αυτή τεχνική παρέμβαση, κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020» στο πλαίσιο υλοποίησης του οδικού έργου της ανακατασκευής της οδού Νιάρχου.

Συνολικά, το κόστος του έργου φτάνει στα 23 εκατ. ευρώ.

Την απόδοση στην κυκλοφορία του ανισόπεδου κόμβου ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, δηλαδή… η Περιφέρεια Ηπείρου. Ο κ. Καχριμάνης έκανε την ανακοίνωσή του με τον συνήθη τρόπο: μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

Μάλιστα, φρόντισε η ενημέρωση να είναι άμεση και επιτόπια. Αρχικά, ενημέρωσε τους φίλους και ακόλουθους του ότι «δόθηκε ο ένας Κλάδος προς Αεροδρόμιο, Νοσοκομείο Κακαβιά από Πανηπειρωτικό σε 2 ώρες και ο Άλλος Κλάδος στον Ανισόπεδο Κόμβο της Νιάρχου. Ώρα 4:20 μμ δόθηκε και ο Κλάδος από αεροδρόμιο, Νεοχωρόπουλο προς Πανηπειρωτικό Γήπεδο και Αθήνα από περιφερειακή οδό».

Μία ώρα μετά, νέο… τηλεγράφημα (με κεφαλαία γράμματα): «Ισχύει για όλα τα οχήματα, προσοχή: Δόθηκε πλήρως ο ανισόπεδος κόμβος σε λειτουργία (και στις δύο κατευθύνσεις). Ισχύει και για τα ΚΤΕΛ όλα και το Αστικό».


*Photo credit: Αλέκος Καχριμάνης

ΣΧΟΛΙΑ
Lord G
Το πιο άχρηστο έργο μακράν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back