Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ανεβάζει τους τόνους η παράταξη Γκόντα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/06/2017, 03:33
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η όλη υπόθεση με το έργο της οδού Νιάρχου επέφερε ιδιαίτερα λεπτές ισορροπίες στο τοπικό πολιτικό προσκήνιο. Το πολιτικό κοκτέιλ αναμένεται να γίνει πιο εκρηκτικό το επόμενο διάστημα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η δημοτική παράταξη του Νίκου Γκόντα «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» έρχεται να ανεβάσει τους τόνους, με αφορμή και την ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου, σύμφωνα με την οποία ο Δήμος Ιωαννιτών κλήθηκε τον Νοέμβριο του 2012 να εκφράσει τις απόψεις του επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, χωρίς όμως να υπάρξει ανταπόκριση.

«Αγνοήθηκαν σκόπιμα επομένως τόσα χρόνια οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συμπολίτες, που είχαν το απόλυτο  δικαίωμα  στην ενημέρωση…» σημειώνει η παράταξη. «Η παράταξή μας για  μια ακόμη φορά καταγγέλλει και στηλιτεύει αυτή την τακτική της μυστικοπάθειας της δημοτικής αρχής απέναντι στο σώμα και στην ίδια τη γιαννιώτικη κοινωνία, η οποία με τη σειρά της μένει άναυδη από τα ‘αποκαλυπτήρια’ που έγιναν, μετά την υποτιθέμενη  άγνοια  που δήλωσαν  δημόσια ο κ. Μπέγκας και ο κ. Μανταλόβας» προσθέτει.

Όσον αφορά το έργο, η παράταξη του κ. Γκόντα κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι προσπαθεί να «τορπιλίσει το έργο, με το πρόσχημα της διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής». Είναι προφανές ότι η στάση της παράταξης του κ. Γκόντα γίνεται πιο σκληρή από αυτή που κράτησε κατά την προχτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Και η παράταξη κλείνει την παρέμβασή της σημειώνοντας: «Για την παράταξή μας, υπεράνω όλων το γενικό συμφέρον, που εξυπηρετείται με τον εκσυγχρονισμό της λεωφόρου-λαιμητόμου, και, όπου είναι δυνατές οι παρεμβάσεις, αυτές  πρέπει να γίνουν. Κάθε καθυστέρηση, από όπου και αν προέρχεται, μας βρίσκει εντελώς αντίθετους».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back