Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 11-02-2019, 17:07
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εκεί που οι κάτοικοι του Ανατολικού Ζαγορίου δεν έβλεπαν ΕΡΤ λόγω της κάλυψης της Digea, μόλις διορθώθηκε το πρόβλημα και η ΕΡΤ πήγε να γίνει αυτόνομη σε θέματα εκπομπής, την… ξανάχασαν.

Ο Δήμος Ζαγορίου σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως με το που έγινε η μετάπτωση από τη Digea στο δίκτυο της ΕΡΤ, το σήμα «σκόνταψε» στην Κατάρα, οπότε το Ανατολικό Ζαγόρι δεν έχει εικόα.

«Το γεγονός αυτό προκαλεί δικαιολογημένες αντιδράσεις και την έντονη διαμαρτυρία του Δήμου Ζαγορίου ο οποίος δημόσια καλεί τον αρμόδιο Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και την Διοίκηση της ΕΡΤ να δώσουν άμεσα λύση.

Υπήρχαν πάντα προβλήματα με την ΕΡΤ στο Ανατολικό Ζαγόρι, ο Δήμος συνέδραμε με εξοπλισμό για την επίλυση τους και ανέμενε, όπως και οι κάτοικοι, να δοθεί ριζική λύση με το δίκτυο πομπών της ΕΡΤ, αλλά σήμα δεν υπάρχει.

Ούτε ο επανασυντονισμός που επιχειρούν οι κάτοικοι αποδίδει, αναζητώντας τον δίαυλο 24 (Μέτσοβο)» συμπληρώνει και ζητάει την άμεση επίλυση του προβλήματος.

200 λέξεις απομένουν.
  • Παντελής Πάντας
    Παντελής Πάντας
    Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ για το πολύ κακό σήμα που έχουμε στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας τουλάχιστον εδώ και ένα μήνα με καιρικές συνθήκες τέλειες Θα ήθελα να δοθεί επιτέλους μία λύση σε αυτό το θέμα Δεν μπορούμε να πληρώνουμε ΕΡΤ και να μη βλέπουμε ΕΡΤ
    200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα