ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αμπελόκηποι-Νέα Ζωή: Νερό τις πρώτες πρωινές ώρες

Εικόνα του άρθρου Αμπελόκηποι-Νέα Ζωή: Νερό τις πρώτες πρωινές ώρες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/01/2024, 20:42
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Λόγω της σοβαρότητας της βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στο Πέραμα, η αποκατάσταση της υδροδότησης στους Αμπελοκήπους και τη Νέα Ζωή θα καθυστερήσει. Η αρχική ανακοίνωση έκανε λόγο για αποκατάστασης βλάβης γύρω στις 18:30, σήμερα.

Aυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του απερχόμενου προέδρου της ΔΕΥΑΙ Άρη Μπαρτζώκα. Στην ίδια ανακοίνωση, κατατίθεται η εκτίμηση ότι οι περιοχές αυτές θα έχουν νερό τις πρώτες ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή. «Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ βρίσκονται επί τόπου και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την λύση του προβλήματος» σημειώνεται

ΣΧΟΛΙΑ
παλιός γιαννιώτης
Υπόψη των συνδημοτών ότι η βλάβη πρέπει να έγινε στους μεγάλους μεταλλικούς σωλήνες μεταφοράς του νερού, κάτω από τις "μάνες" εξόδου νερών υπερχείλισης της λίμνης. Στους μεταλλικούς αγωγού; διατομής περί το μισό μέτρο! που τοποθετήθηκαν πριν το 1960-65... προπάππους κλπ των σημερινών Γιαννιωτών. οι ίδιοι αυτοί μεταλλικοί αγωγοί λειτουργούν - εξυ[πηρετούν και το σήμερα της πόλης. Από το 1960-65... οι ίδιοι αγωγοί; Καμιά αντικατάσταση; Πώς εφαρμόζει τη διαρκή υποστήριξη του βασικού δικτύου της η ΔΕΥΑΙ; Ας δημοσιεύσει η ΔΕΥΑ, έναν πίνακα με την ανάπτυξη των κεντρικων αγωγών υδροδοτησης της πόλης, από το 1960, η ΔΕΥΑΙ! Ζήτημα επιστημονικότητας της κοινωφελούς αυτής υπηρεσίας!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back