Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

«Άμλετ ο Β'» από την Ομάδα Τέχνης «βορείως»

Εικόνα του άρθρου «Άμλετ ο Β'» από την Ομάδα Τέχνης «βορείως»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/02/2018, 16:52
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την παρωδία του κλασικού έργου «Άμλετ» του Σαίξπηρ με τον τίτλο «Άμλετ ο Β’» του αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Sam Bobrick, σε μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ, θα παρουσιάσει η Ομάδα Τέχνης «βορείως» σε 12 παραστάσεις, στο μικρό θεατράκι του ΚΕ.ΠΑ.ΒΙ. (Αίθουσα 120).

Η πρεμιέρα θα δοθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου, στις 21:00 (απαραίτητη η κράτηση θέσεων λόγω της μικρής χωρητικότητας στο τηλέφωνο 6983366246). Παραστάσεις θα δίνονται μέχρι 21 Μαρτίου (από Κυριακή έως Τετάρτη).

Η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια είναι του Γιάννη Σεντελέ, τα σκηνικά της Χριστίνας Κωστέα, οι φωτισμοί του Βαγγέλη Νέτη, τον σχεδιασμό της αφίσας και του προγράμματος επιμελήθηκε ο Πάνος Σεντελές, ενώ τα κοστούμια προέρχονται από το βεστιάριο του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Τους ρόλους ερμηνεύουν Γιάννης Σεντελές (φάντασμα), Χρήστος Πασιάς (Πολώνιος), Δημήτρης Σπύρου (Οράτιος), Σπύρος Βάρφης (Ρόζενγκρατζ), Χαρά Παπαδημητρίου (Γκίλντερνστερν), Γιώργος Ζιώγας (Λαέρτης), Χρήστος Σδράλλης (Κλαύδιος), Βάσω Χρύση (Γερτρούδη), Γεωργία Παπαδημητρίου (Οφηλία) και Πάνος Σεντελές (Άμλετ).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back