Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Αλλαγές προγράμματος» στους κάδους απορριμμάτων

Εικόνα του άρθρου «Αλλαγές προγράμματος» στους κάδους απορριμμάτων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/07/2024, 13:49
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών ενημερώνει ότι οι πράσινοι κάδοι σύμμεικτων απορριμμάτων χωρητικότητας 240 λίτρων θα απομακρυνθούν προσωρινά από τις οδούς Ευπατορίας, Πλαπούτα, Ιγνατίου Άρτης, την Πλατεία Καραβατιάς και την οδό Ηρακλή της Κοινότητας Σταυρακίου.

Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, μέχρι την επανατοποθέτηση των κάδων στις αρχικές τους θέσεις, θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τους πλησιέστερους κάδους,ενδεικτικά:

• Οι κάτοικοι της οδού Πλαπούτα μπορούν να εξυπηρετούνται από τους κάδους που βρίσκονται στις οδούς Μεσολογγίου ή και Ριζάρη.

• Οι κάτοικοι της οδού Ιγνατίου Άρτης και της Πλατείας Καραβατιάς μπορούν να εξυπηρετούνται από κάδους που βρίσκονται στις οδούς Βλαχάβα, Μεγάλου Αλεξάνδρου ή και Ευεργετών.

• Οι κάτοικοι της οδού Ευπατορίας μπορούν να εξυπηρετούνται από κάδους που βρίσκονται στις οδούς Αποστολίδη ή και Καπετάν Χασιώτη.

• Οι κάτοικοι της οδού Ηρακλή της Κοινότητας Σταυρακίου μπορούν να εξυπηρετούνται από τους κάδους που βρίσκονται επί της οδού Σταυρακίου.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back